Egyedi mesefigurás maszkok jelentek meg!

Kelt: 2020.12.17 Juhasz Julianna

Egyedi mesefigurás maszkok jelentek meg! Egyedi, magyar mesefigurás maszkok jelentek meg!

A pandémia hatására mostanra a maszkok is a megjelenésünk részévé váltak, hiszen a szabadban töltött perceinkben egyszerűen kötelező a használatuk. Mint bármely más öltözködési eszköz, a maszk is egy önkifejező eszközzé vált, ennek köszönhetően pedig az egyedi maszkokra is egyre nagyobb az igény. 

A Vates divatba hozta a magyar kultúrát és ezt most szó szerint kell érteni. A magyar költőket és idézeteiket felvonultató pólóik és pulóverjeik után nemzetközi művészek is megjelentek a termékeiken, mint például Frida Kahlo vagy Salvador Dalí. A Vates által gyártott termékek pedig szintén rohamosan nőnek, így nem régiben megjelentek a saját művész maszkjaik is.


A magyar kultúra szerves része a mese is, hiszen a kultúrával való találkozásunk a mesékkel történik meg először, így művészi kollekció mellett a mese kollekció is megjelent és óriási sikert aratott. Ez a siker ihlette a legújabb kiegészítőjüket is.

De a kreatív márka nem állt meg a művészeteknél, most jelent meg a legújabb MeseKollekciójuk. Ebben a kollekcióban olyan karakterek köszönnek vissza, akiket gyermekkorunkból mindannyian jól ismerünk: Gombóc Artúr, Pom Pom, Doktor Bubó és a Kockásfülű nyúl. Generációk nőttek fel a meséiken, és most a Vatesnek hála pólókon, pulóvereken és maszkokon tértek vissza közénk. Fontos kiemelni, hogy a termékek a készítők és jogutódaik beleegyezésével kerültek forgalomba, vagyis a Vates MeseKollekciós darabjai mind hivatalosan licenszelt termékek, amiket jelenleg kizárólag ők gyárthatnak.

A maszkokat ide kattintva megnézhetitek és megrendelhetitek!

A mese kollekció maszkjai tökéletesen illenek a Vates ruha kollekciójához is, amikben szintén találkozhatunk a magyar mesék hőseivel. A mesés ruhákat itt találjátok! 

 

Játékunk nyertesei: Lajtai Erika és Kertész Takács Anna

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nyerj egyedi sütikiszúró formát a saját mintáddal!
Ha egyedi vagy különleges karácsonyi ajándékötletet keresel, akkor most jó hírünk van. Igazán egyedi ajándékot készíthetsz.
Különleges plüss vonat és UV villamos is kapható!
Több, mint 100 féle plüss járművet gyárt a huni.hu webáruház és a kínálata folyamatosan bővül. Remek karácsonyi ajándék lehet a vonat, busz vagy éppen metró rajongóknak.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x