Csodaláda a Fővárosi Nagycirkuszban 2023-ban - Jegyek az őszi és téli előadásokra itt!

Kelt: 2023.09.05 Juhasz Julianna

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkuszban 2023-ban - Jegyek az őszi és téli előadásokra itt! A Csodaláda címmel lesz látható 2023 őszétől a karácsonyi szünetben is a Fővárosi Nagycirkusz új műsora. A cirkuszjegyek értékesítését már elkezdték!

A csodavárás a legizgalmasabb része a télnek, hiszen a gyerekek ilyenkor várják a hóesést, várják a Mikulás érkezését és persze a Karácsony csodáját a karácsonyfát és a karácsonyi ajándékokat. De mi lenne, ha a tél más csodákat is hozhatna? Mi lenne ha repülő embereket vagy a semmiből előkerülő hógolyókat, netán mágikus képességekkel rendelkező misztikus sziréneket vagy hableányokat vagy éppen jégkirálynőket vagy légtornász Diótörőket láthatnánk?

A Fővárosi Nagycirkusz 2023-as téli műsora Karácsonykor és Szilveszter előestéjén is látható lesz Budapesten. Az új cirkuszi előadás az őszi szünet elején debütál Csodaláda címmel.

A Csodaláda őszi és téli előadásaira jegyek máar kaphataók! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalams téli programok lentebb!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Diótörő mese-show a Madách Tánciskola növendéekivel a RAM Színházban - Jegyek itt!
Diótörő Klasszikus mese-show újragondolva 2022. december 29-30-án Budapesten a RAM Színházban a Sárközi Gyula Társulat tagjai, valamint a Madách Musical Tánc- és Színművészeti Iskola és Szakgimnázium növendékei főszereplésével. Jegyek itt!
Diótörő 2023-ban az Operaházban Budapesten - Jegyvásárlás itt!
Visszatér A diótörő a Magyar Állami Operaház színpadára. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x