BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban

Kelt: 2022.09.16 Juhasz Julianna

BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban

Egy jó koncert mindig ajándék. De vajon mit rejt a csomagolás? A Fesztiválzenekar karácsonyi hangversenye az ünnepek legnagyobb zenei meglepetése, hiszen az ötletekből kifogyhatatlan Fischer Iván évről évre az együttes sokoldalúságát – és olykor a tér adottságait is – maximálisan kihasználva állítja össze az előre meg nem hirdetett programot. Megunhatatlan, hiszen a BFZ kiváló muzsikusai hol zenekari zenészként, hol kamaraművészként, hol szólistaként állnak színpadra a legváltozatosabb műfajokban és stílusokban. Barokk, klasszikus, romantikus és kortárs ugyanúgy megjelenhet ezen az esten, mint jazz, klezmer vagy népzene. A meglepetés ereje, a megszokott minőség öröme és az ünnepi hangulat minden év végén elhozza azt az élményt, amelyet egy kommentelő „legszebb karácsonyi ajándéknak” nevezett.

BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban 2022. december 26.-án.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A PROGRAM CSAK A KONCERT HELYSZÍNÉN DERÜL KI.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Sztárkarácsony koncert 2022-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Sztárkarácsony koncert 2022. december 18-ban ismét megrendezésre kerül Budapesten az Erkel Színházban.
Diótörő mese-show a Madách Tánciskola növendéekivel a RAM Színházban - Jegyek itt!
Diótörő Klasszikus mese-show újragondolva 2022. december 29-30-án Budapesten a RAM Színházban a Sárközi Gyula Társulat tagjai, valamint a Madách Musical Tánc- és Színművészeti Iskola és Szakgimnázium növendékei főszereplésével. Jegyek itt!
A legjobb Edith Piaf koncert, a Piaf The Show 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Edith Piaf dalait Nathalie Lermitte az egyik legjobb Edith Piaf interpretátor adja elő. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x