BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban

Kelt: 2022.09.16 Juhasz Julianna

BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban

Egy jó koncert mindig ajándék. De vajon mit rejt a csomagolás? A Fesztiválzenekar karácsonyi hangversenye az ünnepek legnagyobb zenei meglepetése, hiszen az ötletekből kifogyhatatlan Fischer Iván évről évre az együttes sokoldalúságát – és olykor a tér adottságait is – maximálisan kihasználva állítja össze az előre meg nem hirdetett programot. Megunhatatlan, hiszen a BFZ kiváló muzsikusai hol zenekari zenészként, hol kamaraművészként, hol szólistaként állnak színpadra a legváltozatosabb műfajokban és stílusokban. Barokk, klasszikus, romantikus és kortárs ugyanúgy megjelenhet ezen az esten, mint jazz, klezmer vagy népzene. A meglepetés ereje, a megszokott minőség öröme és az ünnepi hangulat minden év végén elhozza azt az élményt, amelyet egy kommentelő „legszebb karácsonyi ajándéknak” nevezett.

BFZ Karácsonyi koncert - Titokkoncert a Budapesti Kongresszusi Központban 2022. december 26.-án.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A PROGRAM CSAK A KONCERT HELYSZÍNÉN DERÜL KI.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Sztárkarácsony koncert 2022-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Sztárkarácsony koncert 2022. december 18-ban ismét megrendezésre kerül Budapesten az Erkel Színházban.
Diótörő mese-show a Madách Tánciskola növendéekivel a RAM Színházban - Jegyek itt!
Diótörő Klasszikus mese-show újragondolva 2022. december 29-30-án Budapesten a RAM Színházban a Sárközi Gyula Társulat tagjai, valamint a Madách Musical Tánc- és Színművészeti Iskola és Szakgimnázium növendékei főszereplésével. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x