Bereczki Karácsony - Bereczki Zoltán koncertje Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2023.08.26 Juhasz Julianna

Bereczki Karácsony - Bereczki Zoltán koncertje Budapesten - Jegyek itt! Bereczki Zoltán karácsonyi koncertje a Bereczki Karácsony 2023. december 12-én Budapesten a MOM Kulturális Központban kerül megrendezésre.

Bereczki Zoltán már sokadik alkalommal rendezi meg karácsonyi koncertjét, ami már nem csak Budapesten, hanem az ország több városában is megrendezésre kerül. Természetesen a koncerten a klasszikusok mellett Zoli legismertebb dalai és a karácsonyi lemezén hallott dalok és a legnagyobb kedvencek is elhangzanak. A koncert különlegessége, hogy a duettekhez mindig új partnert választ.

Bereczki Zoltán karácsonyi koncertje a Bereczki Karácsony 2023. december 12-én Budapesten a MOM Kulturális Központban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A télen adventi koncerttel is járja az országot! Jegyek és helyszínek itt! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Takács Nikolas karácsonyi koncertje Budapesten a RAM Artszínházban - Jegyek itt!
Takács Nikolas Christmas Special - Takács Nikolas karácsonyi koncertje 2023. december 19-én Budapesten a RAM Artszínházban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Hallelujah - Dolhai Attila Adventi koncertje Egerben - Jegyek itt!
Dolhai Attila Ünnepi koncertje 2023. december 14-én az egrii Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

Ezt olvasta már?x