Adventi busz is indul a Mikulásbusz mellé idén! Menetrend itt!

Kelt: 2020.12.04 Juhasz Julianna

Adventi busz is indul a Mikulásbusz mellé idén! Menetrend itt! Idén a Mikulásbusz mellett egy adventi hangulatú busz is indul.

A hagyományosnak mondható fényjárművek és a Mikulásbusz mellett idén először két, adventi hangulatú matricákkal díszített Modulo 168d típusú autóbusszal is kedveskedik a BKV az utasaoknak. A két Modulo 168d típusú autóbusszal a Rákóczi úton közlekedő viszonylatokon találkozhatnak és utazhatnak az érdeklődők.

Fotó: BKV Facebook

Emellett a Van Hool CNG is várja az érdeklődőket. Szombaton, immár hatodik alkalommal indul útjára a Nagyszakállú elmaradhatatlan segítője, a gyerekek nagy kedvence: a Mikulásbusz. A különleges megjelenés mellett a jármű érdekessége, hogy a rendszámát összeolvasva éppen a Mikulás érkezésének napját kapjuk, ugyanis az átalakításra kiválasztott jármű a DPI206-os rendszámmal közlekedik. Télapó szánjához hasonlóan a BKV is egy környezetbarát járművet választott: egy alacsonypadlós Van Hool CNG típusú autóbuszt díszítettünk fel, hogy örömteli pillanatokat szerezzünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Mikulásbusszal december 5-től 23-ig a 105-ös viszonylaton, az Apor Vilmos tér és Gyöngyösi utca végállomások között találkozhatunk.

A BKV ünnepi járatai normál díjszabással, az utazási és járványügyi szabályok betartásával vehetők igénybe. - írja a Bkv.hu. Részletes menetrend ide kattintva!

A cikk alatti kapcsolódó hírekben a 2 új budapesti Fényvillamosról és a Mikulás Trolibuszokról is olvashatsz. A NYEREMÉNYJÁTÉK menüben pedig most nyerhetsz is.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Két új villamos típussal indul Fényillamos Budapesten! Menetrend itt!
Az 1-es, a 2-es, a 14-es, az 56A és a 2M vonalán is találkozhatunk új fajta Fényvillamossal.
A Fénytroli 2020-ban is járni fog!
Budapesten 2020-ben is járni fog a Mikulástroli, azaz a Fénytroli.
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x