ABB JAZZ a Cotton Club Singers Újévi koncertje a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2022.10.12 Juhasz Julianna

ABB JAZZ a Cotton Club Singers Újévi koncertje a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! ABBA JAZZ „Happy New Yeah!” Újévi koncert 2023. január 15.-én a Budapesti Kongresszusi Központban!

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után felélesztette a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad által megrendezett koncertre a jegyek hónapokra a koncert dátuma előtt elfogytak, így sajnos rengeteg rajongó lemaradt az eseményről, ezért most az új év tiszteletére a zenekar feléleszti régi hagyományát: újévi koncert a Budapest Kongresszusi Központban.

A koncerten most is fellép a zenekar öt legmeghatározóbb énekese:

Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár.

A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert 11 fős zenekara kíséri majd.

ABBA JAZZ „Happy New Yeah!” Újévi koncert 2023. január 15.-én a Budapesti Kongresszusi Központban! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncertshow egyedi jellegét a Kongresszusi Központ színpada és technikai adottságai garantálják, így aki júliusban bejutott a margitszigeti koncertre, Ő is teljesen új élményként élheti át Magyarország legnagyobb vokálcsapatának ABBA átiratait a Mamma Mia-tól a Happy New Year-ig!

Idén olyan karácsonyi ajándék lehet a Cotton Club Singers koncertjegye, amivel 2023 legkülönlegesebb újévi koncertjének a részese lehet! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra adventi koncert Debrecenben - Jegyek itt!
Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra Ünnepi koncerttel várja 2022. december 19-én a közönséget a Református Nagytemplomban Debrecenbe.
P.Mobil koncert 2023-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Az 50 éves jubileumát ünneplő P.Mobil arénakoncertje 2023. április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás és részletek lentebb! Sztárvendég: PIRAMIS
Made in Hungaria Szilveszter a József Attila Színházban - Jegyek itt!
A Made in Hungaria előadásaira már a premier előtt minden jegy elfogyott, így EXTRA meglepetéssel felturbózva december 31-én délután és este is várja a közönséget Fenyő Miklós dalaival a József Attila Színház.
Diótörő az Ukrán Balett előadásában Budapesten - Jegyek itt!
A Ukrán Balett Diótörő balett előadása 2024. december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban látható. Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!
Diótörő bábelőadás 2024-ben Budapesten az FMH-ban- Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x