Zséda karácsonyi koncert 2019-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.06.14 kovacsad

Zséda karácsonyi koncert 2019-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! Zséda karácsonyi koncert 2019. december 8-án a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Zséda 2005-ben jelentette meg karácsonyi lemezét, amin olyan mára közönségkedvenc dlokat énekel mint A szürke patás, ami a legismertebb karácsonyi dala lett, vagy éppen a Karácsony, Száncsengő, Ha egy csillag sem ég című dalok.

Zséda karácsonyi koncertjén 2019. december 8-án a Budapesti Kongresszusi Központban ezekből a dalokból és karácsonyi klasszikusokból válogat, hogy az adventet színesebbé tegye.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas karácsonyi koncertekről olvashat lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Budapesti Fesztivál Zenekar Karácsonyi koncertje 2019-ben a Budapesti Kongresszusi Központban
A Budapesti Fesztiválzenekar karácsonyi koncertjén a közönség választ 2019. december 26-án a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek itt!
Jazz+Az Aréna koncert 2020 - Jegyek itt!
A jegyvásárlás már elindult a JazzMegAz 2020-as koncertjére. Jazz+Az koncert 2020. január 17-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán! Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés Lászlóval és az eredeti zenekarral
Fábry Sándor krácsonyi estje turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Fábry Sándor az Oh Tannenbaum karácsonyi estjével indul urszágos turnéra, hogy Veszprém, Békéscsaba, Tatabánya és Zalaegerszeg közönségét megnevettesse. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x