Mikulás HÉV jár 2019-ben is Budapesten! Menetrend itt!

Kelt: 2019.11.22 kovacsad

Mikulás HÉV jár 2019-ben is Budapesten! Menetrend itt! Mikulás HÉV jár 2019-ben is Budapesten! Menetrend itt!

Budapest számos izgalmas programmal várja az adventi időszakban a közönséget és a családokat. Amellett, hogy idén is lesz Fényvillamos, és megint kinyit a Jégfolyosó a téli szünetben számos előadás is várja a kicsiket, de lesznek ingyenes korcsolyapályák is.

Az utazókat különleges tömegközlekedési eszközök igazi kavalkádja várja majd egész decemberben, amik kivül és belül is csodát rejtenek. Az egyik különlegeség a Mikulás HÉV lesz. Ám ez a járat a Mikulásvárással lesz összekapcsolva.

Élményvonatozás a Mikulással, aki ajándékkal vár kicsiket és nagyokat a H6-os HÉV-vonalon is. A programra elővételben lehet jegyet váltani  amely magában foglalja a találkozást a Mikulással, egy ajándékcsomagot, valamint egy kellemes utazást egy különleges, fényárban úszó HÉV szerelvényen – írta tájékoztatójában a MÁV-HÉV Zrt.A 2019. december 6-7-8-án járó Mikulás HÉV menetrend és árak itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

360 fokos panoráma vár Budapest legmagasabb korcsolyapályája!
Az Intermezzo Ice Terrace a sípályák utánozhatatlan hangulatát varázsolja a város fölé vasárnaponként, amikor egy fergeteges bulisorozat keretein belül a hütték utánozhatatlan hangulatával várják majd a vendégeket, miközben a legnagyobb ...
Mancs őrjárat Live Mentőfutam Magyarországon turnézik - Jegyek itt!
A Mancs őrjárat live 2020 elejéig Magyarorzágon turnézik. Jegyek a soproni, budapesti és debreceni előadásokra itt!
Karácsonykor is Kicsi Gesztenye Klub Budapesten 2019-ben - Jegyek itt!
A karácsonyi szüneti Kicsi Gesztenye Klub ünnepi műsora 2019. december 28-29-én 6 alkalommal lesz látható Budapesten az UP Újpesti Rendezvényközpontban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Próbáld ki INGYEN a jégfolyosós budapesti jégpályát!
Próbáld ki INGYEN a jégfolyosós budapesti jégpályát!
Fényvillamos Budapesten 2019-ben is! Menetrend itt!
2019-ben is járni fog a Fényvillamos Budapesten!
A finn Mikulás, Vastag Csaba koncert és Radics Gigi koncert nyitja a Mikulásgyárat 2019-ben!!
Számtalan program várja a MikulásGyár nagyszínpadán az érdeklődőket 2019. november 29-től. A fontosabb infók a MikulásGyárról és minden, amit tudni lehet! A 2019-es Mikulásgyár program már elérhető.
Mikulástroli Budapesten 2019-ben is - Menetrend itt!
December 19-ig találkozhatnak a Mikulással, és ajándékcsomagokat adhatnak át neki, amelyek a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója jóvoltából rászoruló családokhoz kerülnek. Utána már más formában jár tovább!
INGYENES Családi Nyíltnap a Duna Arénában! Regisztráció itt!
Létesítmény bemutató túra, szinkron úszás és műugrás bemutató, Apacuka koncert, kismotor ügyességi verseny, úszóverseny és sok más vár.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x