Karácsonyi Manólázadás interaktív Karácsonyi cirkusz Budapesten az Eötvös Cirkuszban - Jegyek itt!

Kelt: 2018.11.23 kovacsad

Karácsonyi Manólázadás interaktív Karácsonyi cirkusz Budapesten az Eötvös Cirkuszban - Jegyek itt! Karácsonyi Manólázadás interaktív Karácsonyi cirkusz Budapesten az Eötvös Cirkuszban - Jegyek itt!

Immár 4. Alkalommal kerül megrendezésre az Eötvös cirkusz interaktív Karácsonyi Showműsora, Karácsonyi Manólázadás címmel. A teljesen új szuperprodukció idén is történetet mesél el, melyben lesz izgalom, látvány akció, tánc és sok-sok nevetés. Idén is jelen lesz a Mikulás, hogy Főmanót nyomon kövesse ügyes-bajos dolgaiban. Lélegzetelállító produkciókból nem lesz hiány és természetesen a Mikulással is szellfizhetnek  kicsik és nagyok egyaránt.

Várjuk együtt az ünnepeket!

Egy kis ízelítő kínálatunkból. Görkorcsolyaprodukció, lovas magasiskola spanyolos eleganciával,légibalett quartett,tripla szaltó a magasban,ugródeszka akrobata csoport produkciója, a humorról Ernesto bohóc és kis partnere gondoskodik. A gyerekek részt vehetnek Főmanó kalandjaiban, a legügyesebbek jutalomban részesülnek. Figyelem aki ügyesen csatlakozik Manóapróddá avattatik! Kismanók ne felejtsétek otthon az elemlámpáitokat! Szükségetek lesz rá. Extrán fűtött nézőtér! 2 órás remek szórakozás a Karácsony hangulatában!

Karácsonyi Manólázadás interaktív Karácsonyi cirkusz Budapesten az Eötvös Cirkuszban 2018 novemberétől. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Eötvös! Egy név egy garancia! Magyarország elsőszámú Karácsonyi cirkusza!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x