Ajándékozz Harry Potter szabaduló szoba, Jégvitorlázás és számos jó program kupont!

Kelt: 2017.12.10 kovacsad

Ajándékozz Harry Potter szabaduló szoba, Jégvitorlázás és számos jó program kupont! Ajándék ötletek Amnyunak, Apunak, ÖCsinak, Nagyinak és a barátaidnak!

Számos igazán izgalmas élményprogramot adhatunk ajándékba szeretteinknek akár az utolsó percben is, ha még mindig nem találtunk ajándékot. Anyukáknak, nagymamáknak és a főzés szerelmeseinek számos desszertet, indiai kaja főző kurzust, a steak készítés titkát is oda ajándékozhatjuk!

A családi és baráti élményekre vágyók számára ajánljuk a Bunker, A Fűrész és a Harry Potter szabadulós játékot.

Az igazán izgalmas élményekre vágyóknak ajánljuk a Lézerharcot, a Quad-túrát, a siklóernyőr tandem repülést. A kocsik szerelmeseit Trabantozás, Formula Renault vezetés, gokartozás, és egy Drift taxi várja.

Az igazán exkluzív élményekre vágyókat a Balatonon jégvitorlázás, vagy éppen egy Husky kutyafogat túra, tereplovaglás, szabadesés szimulátor várja!

Vásárláshoz és a teljes listához kattints ide!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

10 LAST MINUTE karácsonyi ajándék 2 perc alatt 1000 forinttól!
Stand up comedy, cirkuszi show, musicalek, és még számos ajándékötlet, akár 1000 forintból az utolsó percben vásárlóknak és azoknak, akiknek nincs ajándékötlete.
Maluma Aréna koncert 2019-ben! Jegyek, jegyárak és vásárlás itt!
Maluma koncert 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportaréna színpadán. A budapesti koncert a F.A:M.E. tour része.
A Mézga család színházban hódít - Jegyek a Mézga család előadásokra itt!
A Mézga család Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színházaiban Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi Zsanett, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x