Ajándékozz Harry Potter szabaduló szoba, Jégvitorlázás és számos jó program kupont!

Kelt: 2017.12.10 kovacsad

Ajándékozz Harry Potter szabaduló szoba, Jégvitorlázás és számos jó program kupont! Ajándék ötletek Amnyunak, Apunak, ÖCsinak, Nagyinak és a barátaidnak!

Számos igazán izgalmas élményprogramot adhatunk ajándékba szeretteinknek akár az utolsó percben is, ha még mindig nem találtunk ajándékot. Anyukáknak, nagymamáknak és a főzés szerelmeseinek számos desszertet, indiai kaja főző kurzust, a steak készítés titkát is oda ajándékozhatjuk!

A családi és baráti élményekre vágyók számára ajánljuk a Bunker, A Fűrész és a Harry Potter szabadulós játékot.

Az igazán izgalmas élményekre vágyóknak ajánljuk a Lézerharcot, a Quad-túrát, a siklóernyőr tandem repülést. A kocsik szerelmeseit Trabantozás, Formula Renault vezetés, gokartozás, és egy Drift taxi várja.

Az igazán exkluzív élményekre vágyókat a Balatonon jégvitorlázás, vagy éppen egy Husky kutyafogat túra, tereplovaglás, szabadesés szimulátor várja!

Vásárláshoz és a teljes listához kattints ide!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

15 LAST MINUTE karácsonyi ajándék 2 perc alatt 1500 forinttól!
Stand up comedy, cirkuszi show, musicalek, és még számos ajándékötlet, akár 1500 forintból az utolsó percben vásárlóknak és azoknak, akiknek nincs ajándékötlete.
A hercegi pár kedvenc zenekara Budapesten az Arénában koncertezik! Jegyek itt!
Az angol királyicsalád és a hercegi pár Kate Middletonnal és Vilmos kedvenc zenekara a Blake koncertezik 2019. január 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x