A szeretet ünnepén - Szekeres Adrien adventi koncertje 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.09.02 kovacsad

A szeretet ünnepén - Szekeres Adrien adventi koncertje 2018-ban Budapesten - Jegyek itt! Szekeres Adrien koncertje 2018. december 6-án a Körösi Csoma Sándor Kulturális Központban ad koncertet.

Szekeres Adrien számos alkalommal töltötte meg az Arénát karácsony előtt, s most éppen Mikulás napján készül majd koncertet adni A szeretet ünnepén címmel.

Szekeres Adrien koncertje 2018. december 6-án a Körösi Csoma Sándor Kulturális Központban ad koncertet. Jegyvásárlás itt!

További izgalmas karácsonyi programokat találtok ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kicsi Gesztenye Klub a BOK Csarnokban! Jegyek itt!
Legnagyobb show a legkisebbeknek! Jegyek itt a budapesti előadásra! A volt SYMA Csarnok ad otthont 2018. november 24-én és 25.én az előadásnak. Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól Magad!
Rákász Gergely Tél koncert turné - Jegyek az adventi és karácsonyi koncertre itt!
Rákász Gergely egész évben turnézik orgonaelőadásaival, s éppen csak a végére ér az egyik turnéjának decemberben az adventtel egyidőben indul útra új turnéjával. Rákász Gergely TÉL turnéjának hangulata igazán vegyes hangulatú lesz.
Il Volo koncert Magyarországon - Jegyek a 2018-as karácsony előtti koncertre itt!
Az Il Volo koncertje 2018. december 10-én A Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre Andrea Bocelli karmesterével és az Óbudai Danubia Zenekarral. Jegyek itt!
Próbáld ki INGYEN a jégfolyosós budapesti jégpályát!
Próbáld ki INGYEN a jégfolyosós budapesti jégpályát!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x