A szeretet ünnepén - Szekeres Adrien adventi koncertje 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.09.02 kovacsad

A szeretet ünnepén - Szekeres Adrien adventi koncertje 2018-ban Budapesten - Jegyek itt! Szekeres Adrien koncertje 2018. december 6-án a Körösi Csoma Sándor Kulturális Központban ad koncertet.

Szekeres Adrien számos alkalommal töltötte meg az Arénát karácsony előtt, s most éppen Mikulás napján készül majd koncertet adni A szeretet ünnepén címmel.

Szekeres Adrien koncertje 2018. december 6-án a Körösi Csoma Sándor Kulturális Központban ad koncertet. Jegyvásárlás itt!

További izgalmas karácsonyi programokat találtok ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kicsi Gesztenye Klub a BOK Csarnokban! Jegyek itt!
Legnagyobb show a legkisebbeknek! Jegyek itt a budapesti előadásra! A volt SYMA Csarnok ad otthont 2018. november 24-én és 25.én az előadásnak. Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól Magad!
Rákász Gergely Tél koncert turné - Jegyek az adventi és karácsonyi koncertre itt!
Rákász Gergely egész évben turnézik orgonaelőadásaival, s éppen csak a végére ér az egyik turnéjának decemberben az adventtel egyidőben indul útra új turnéjával. Rákász Gergely TÉL turnéjának hangulata igazán vegyes hangulatú lesz.
Il Volo koncert Magyarországon - Jegyek a 2018-as karácsony előtti koncertre itt!
Az Il Volo koncertje 2018. december 10-én A Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre Andrea Bocelli karmesterével és az Óbudai Danubia Zenekarral. Jegyek itt!
Maluma Aréna koncert 2019-ben! Jegyek, jegyárak és vásárlás itt!
Maluma koncert 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportaréna színpadán. A budapesti koncert a F.A:M.E. tour része.
A Mézga család színházban hódít - Jegyek a Mézga család előadásokra itt!
A Mézga család Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színházaiban Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi Zsanett, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x